|

Suunnittelijaksi Kokemustoimintaverkostoon

Kokemustoimintaverkosto on 36 valtakunnallisen järjestön yhteistyöverkosto. Sen visio on, että palveluiden käyttäjien kokemustieto on tulevaisuudessa kiinteä osa sosiaali- ja terveysalan palveluiden suunnittelua, kehittämistä ja arviointia. STEA on myöntänyt verkostolle määrärahan korotuksen, joka mahdollistaa osa-aikaisen (vähintään 60% työaika) työntekijän palkkaamisen verkoston kokopäiväisen työntekijän rinnalle.

Kiinnostuitko?

Tehtävään voi tulla monenlaisella taustakoulutuksella ja -kokemuksella. Tärkeintä on, että uskot kokemustoimintaan ja haluat edistää sitä valtakunnallisesti erityisesti sairaanhoitopiirien OLKA-toiminnassa.

Tehtävä edellyttää järjestömaailman ja julkisen terveydenhuollon tuntemusta sekä kykyä toimia sen rajapinnassa luoden uusia yhteistyömalleja, joilla edistetään kokemustoiminnan jalkauttamista.

Työtehtävien hoitamista helpottaa kyky toimia vaihtelevissa tilanteissa itsenäisesti, työparina sekä erilaisissa työryhmissä. Oma-aloitteisuus, organisointikyky ja priorisointi kaihtamatta rutiinitehtäviäkään auttavat monipuolisten tehtävien hoitamista. Arvostamme hyviä it-, viestintä-, verkostoitumis- ja neuvottelutaitoja sekä kykyä viedä tavoitteet maaliin.

Työtehtävä edellyttää matkustamista ja jonkin verran iltatyötä sekä satunnaisesti viikonlopputyötä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden vaikuttaa suomalaiseen kokemustoimintaan ja työparin tuen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään maaliskuussa 2022. Työnantajana toimii Suomen Reumaliitto ry hallinnoijan ominaisuudessa ja ensisijainen työpisteesi on Helsingissä. Myös muista vaihtoehdoista voidaan keskustella. Palkka sopimuksen mukaan (liitossa noudatetaan Terveyspalvelualan työehtosopimusta).

Kerro meille itsestäsi!

Jos tunnet olevasi etsimämme henkilö, jätä vapaamuotoinen hakemuksesi, lyhyt videoesittelysi ja kysytyt CV-tietosi tämän linkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/S/25F3FB06610E374E perjantaihin 14.1.2022 klo 16.00 mennessä.

Lisätietoja: Kokemustoimintaverkoston suunnittelija Jaana Juosila puh. 044 491 8161 keskiviikkona 5.1. klo 10-12 ja keskiviikkona 12.1. klo 10-12.

Haastattelut järjestetään viikon 3 lopulla sekä viikolla 4.